ГНЯВ! ЕС БЕЗ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! Александър ЙордановДнешното скандално поведение на македонската

...
ГНЯВ! ЕС БЕЗ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! Александър ЙордановДнешното скандално поведение на македонската
Коментари Харесай

Александър Йорданов към Скопие: Много дълго ще висите пред портите на Европа!

ГНЯВ! Европейски Съюз БЕЗ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! 
Александър Йорданов

Днешното скандално държание на македонската гранична полиция на границата сред България и Северна Македония, както и още по-отвратителното държание на македонския политически хайлайф и на македонски жители в Скопие по отношение на честването на годишнината от рождението на националния воин на България Гоце Делчев, изпраща еднопосочно обръщение: Република Северна Македония няма място в Европейския съюз.

 

За следващ път стана ясно, че националреволюционер като българина Георги Делчев няма нещо общо с днешните македонци, които са copy paste на най-отвратителните комунисти от югославско време.

 

На тяхната враждебна по отношение на България десетилетна политика би трябвало да се постави край.

 

Чух и водача на опозицията в тази страна - небеизвестният Християн Мицкоски, водач на ВМРО-ДПМНЕ, който интензивно работи против своята страна в полза на прилежаща Сърбия. А най-вероятно и на Русия. Днес той прикани нас, българите, да гледаме в бъдещето, в 21-ви и 22-ри век.

 

Веднага му давам отговор: Абе, аланкоолу, като желаете вие, така наречен македонци, да гледате в бъдещето за какво застроихте центъра на Скопие с антични и ренесансови здания?

Защо фалшифицирахте даже градското архитектурно пространство? Няма бъдеще за такива комунистически изкопаеми като вас, титовисти, червени отпадъци, югославски отрепки.

 

Много дълго ще висите пред портите на Европа. Ще клечите пред тях, до момента в който не ви уврат кратуните за историческата истина, че сте срамни наследници на почтени македонски българи. Че сте се отродили от своя народ български. Ще има дълго да чакате за европейско участие, най-малко до момента в който не схванете, че сте сърбоманска сган.

 

И че не сте почтени да носите името македонци, тъй като това име са носили във вековете единствено българи, македонски българи. И то какви българи: Пърличев, братята Миладинови, Кирил Пейчинович, Гоце Делчев, Даме Груев, Яне Сандански.

 

Наистина ми писна.

Затова и като евродепутат приканвам всички български политици, млади и остарели, десни и леви, либерали и зелени, зрели и недозрели, към заемане на твърда и непоколебима позиция в отбрана на българската история, просвета и националност в Македония - предходна и днешна.

 

Защото в тази географска област, част от която през днешния ден заема самостоятелната страна Северна Македония, е живял и към момента живее българският народ.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР